Higher living

The English understand very well what kind of packages make a girl’s heart jump with joy. Even if I knew this tea would taste like sewer (which it doesn’t!) I would buy it. I mean, the birds have little hats on…cheeky basterds!

Kijk, de Engelsen begrijpen hoe marketing voor mijn doelgroep werkt: van een mooie verpakking krijg ik knikkende knieën en gooi ik al mijn financiële principes overboord. Dit is naar mijn mening ook veel beter dan die tuttige rommel die om Pickwick zit (de smaak overigens ook, maar ik ben misschien wel gewoon een zeikerige theepurist). Over smaak gesproken, als deze thee naar riool zou smaken zou ik ze ook nog kopen, die verpakking is simpelweg niet te versmaden. Ik bedoel, die vogels hebben piepkleine bolhoedjes op….manipulatieve mormels! (O trouwens, ik kocht ze bij De Tuinen!)

9 antwoorden
  1. Bibi
    Bibi zegt:

    Hahahaha, ik moet erg om je lachen ;o)
    Enne… moest je dit nu echt vertellen??? Nou moet ik als theeliefhebber natuurlijk ook naar de Tuinen… de verpakkingen zijn prachtig!!!

    Beantwoorden
  2. Anki
    Anki zegt:

    wat een leuke verpakkingen! Ik vind thee voor zieke mensen, maar miss Vank drinkt het graag dus dat is reden genoeg om ook eens naar die prachtige pakjes op zoek te gaan. Liefs!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *