Unexpected Budapest

Wow. We’ve been to Budapest last weekend and wow, is that a beautiful city or what? I was pleasantly surprised by the fact that Budapest has a large number of beautiful buildings in Secessionstyle (or Jugendstil or Art Nouveau style), of which the Museum of Applied Arts (above) is a perfect example. It was stunning. More about this lovely city soon!

Wow. Afgelopen weekend waren wij in Boedapest en is dat een mooie stad of niet dan? Ik was aangenaam verrast door het feit dat er in Boedapest veel gebouwd is in de Secessionstijl (of Jugenstil of Art Nouveau stijl, ik ben er nog niet helemaal uit of het nu gewoon anders heet of dat er ook wezenlijk verschil zit in de uitvoering ervan). Het Museum voor Toegepaste Kunst (boven) is er een prachtig voorbeeld van. Het was indrukwekkend. Binnenkort meer over deze stad!

1 antwoord
  1. Martice
    Martice zegt:

    Wij waren er met kerst voor het laatst (ik ben er al 3x geweest) en ik vind het ook een mooie stad, maar op een of andere manier mis ik een soort bruisend centrum ofzo.. het is er zo stil :)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *