Come flyer with me

Flyers zijn vaak zo prachtig vormgegeven dat ik ze gebruik als kleine postertjes voor in huis. Ik stop er vaak een of twee in mijn tas als ik in een museum of theater ben. Deze twee nam ik mee van mijn dagtrip naar Rotterdam. Ik hou van die huilende maan en de huisstijl van Hotel New York vind ik eigenlijk altijd mooi. Van lieve Alja kreeg ik de sneeuwkristal van Hama opgestuurd.

Flyers are often zo beautifully designed that I use them as tiny posters around our home. I always pop one or two in my bag when I’m in a museum or theater. These two I took home from my day trip to Rotterdam, I love that weeping moon and the company branding of Hotel New York in general. Dear Alja sent me the Hama bead snow christal by the way.

7 antwoorden
  1. Stephanie
    Stephanie zegt:

    Oh, en mag ke je iets vragen/ Hoe heb jij dat gedaan in blogger/blogspot met de aboutlink? ik heb er nog een bloggericoontje met tekst staan. En dat wil ik graag anders, weet alleen niet hoe? Maar zie dat jij dat wel uitgevogeld hebt :)
    Alvast bedankt!

    Beantwoorden
    • Planet Fur
      Planet Fur zegt:

      Hoi Stephanie, wat wil je precies anders, want dat begrijp ik niet helemaal? Je kan heel veel aanpassen in de pagina indeling (uitklapveld ‘meer opties’), als je inlogt op je bloggersaccount. Daar kan je bijvoorbeeld ook meer pagina’s toevoegen aan je blog. Misschien moet je eens een beetje rondkijken op je dashboard, het is allemaal heel makkelijk aan te passen!

    • Stephanie
      Stephanie zegt:

      Jij hebt een andere aboutlink op je blog dan de standaardlink, ik vroeg me af hoe je dat gedaan had? Ik heb al veel uitgeprobeerd maar het lukte mij niet (ben ook niet zo handig ermee hoor ;)) Vandasr mijn vraag :)

    • Planet Fur
      Planet Fur zegt:

      Volgens mij pas je dat aan onder ‘instellingen’, maar ik heb het vermoeden dat jij meer ziet dan ik, want ik zie alleen de ‘about planet fur’ pagina hier en geen link naar mijn blogger link. Het is ws. heel lang geleden dat ik dat gedaan heb, want ik heb geen idee meer ;)

  2. Lisanne van de Klift
    Lisanne van de Klift zegt:

    Wat een leuke tip! Ga ik onthouden :-)

    En eindelijk kom ik via via op je blog! Zo leuk! Ik ga je volgen, hoor :-) In een tijdschrift heb ik je huis als binnenkijker heerlijk zitten bewonderen. Hier spreekt nog een vrouw uit ’t Veen en stiekem ben ik zo nieuwsgierig naar de straat waarin je woont! :-) (bedoel ik niet eng ofzo, hoor. hahaha, gewoon pure nieuwsgierigheid, omdat ik het zo grappig vind, dat we in dezelfde plaats wonen).

    Tot de volgende keer!

    Groetjes Lisanne
    lisannevandeklift.blogspot.com

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *