Busy days and beautiful ceramics

This last week before the new issue of Oh Marie! launches is going to be a terribly busy one. I shot tons of photos last week (and threw away almost half of them, in times like these being a perfectionist is a real curse) and there are still a lot of I’s to be dotted and T’s to be crossed the upcoming week before we can launch anything next Saturday. Taking pictures for this blog along to the Oh Marie! stress feels a bit like an outing, since I don’t have to rebuild half of our living room to take them nor do they need to fit a certain theme. This ceramic bottle by Foekje Fleur was on my wishlist since I-don’t-know-when, so you can imagine how happy I was when I bumped into the master herself on a recent Swan Market in Rotterdam. Powdery coloured, pretty ceramics make me extremely happy. How about you?

The next issue of Oh Marie! appears Saturday next, at the 9th of February…so stay tuned!

Het is de laatste week voor het verschijnen van nummer twee (alweer) van Oh Marie! en het belooft weer een hele drukke te worden. Ik maakte afgelopen week een enorme hoeveelheid foto’s (en gooide zeker de helft ervan weg, perfectionist zijn is op dit soort momenten echt een vloek), de komende week staat in het teken van het aan elkaar knopen van alle losse eindjes. Foto’s maken voor dit blog voelt dan altijd een beetje als een uitje, naast het werk voor Oh Marie! Ik hoef er immers de huiskamer niet voor te verbouwen en de foto’s hoeven niet bij een thema te passen. Ook best fijn. De fles van keramiek is van Foekje Fleur, een item waar ik al een tijdje mijn oog op had. Je kan mijn enthousiasme begrijpen toen ik de maakster zelf aantrof op een recente Swan Market in Rotterdam, met een snoepwinkel aan verschillende flessen om uit te kiezen. Mooi keramiek in poederkleuren, het maakt me ontzettend blij. Hoe zit dat bij jou?

Het nieuwe nummer van Oh Marie! verschijnt dus aanstaande zaterdag 9 februari. Hou je vast!

7 antwoorden
  1. Anonymous
    Anonymous zegt:

    De vazen van Foekje zijn inderdaad prachtig… ik heb vorige week een nep-exemplaar proberen te maken, maar die ligt ondertussen alweer in de kliko! ;-) Ik ben ook weer benieuwd naar Oh Marie, maar ik weet al zeker dat het weer prachtig zal zijn!

    Beantwoorden
  2. Renatelisabeth
    Renatelisabeth zegt:

    Maar het witte vaasje is van de hand van Bart van Didden toch? (Tenminste mijn vaasje dat er exact zo uit ziet komt van hem) Hij maakt naast witte ook poerderroze en -groene vaasjes. Ook erg mooi vind ik.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *