The redecorated workroom

O how I love my new workroom! You know, before I changed it, the room bugged me a little. Especially the huge cupboard that was in front of the yellow wall. The wood of that cupboard was yellowish too, so every picture I took in that corner turned out yellow. I like yellow, but not as a hue on my pictures, ha! I used the gloomy corner underneath the sloping wall to put a (bright white) cabinet from Ikea under and just shuffled around the furniture a bit (and let’s not forget about my Love’s huge painting job!). There’s still some tweaking to be done, but since it my hobby to change things, I can easily say that about every room in our home, huh?

(Did you already check out this great give-away at Oh Marie? Do join, it’s fun!)

Oii, wat word ik blij van mijn nieuw ingerichte werkkamer. De oude versie irriteerde me een klein beetje, om heel eerlijk te zijn. Het dressoir dat voor de gele muur stond was behoorlijk vergeeld en in combinatie met de gele muur, werd die hoek wel erg geel, inclusief de foto’s die ik er maakte. Nu lag er niet alleen een kastkleur aan deze verandering ten grondslag, het dressoir was qua opslagcapaciteit ook niet super praktisch. Het dressoir verhuisden we daarom naar zolder, mijn Lief kreeg er een verfklus bij en ik kon de hele boel overhoop gooien. Ik benutte de ruimte onder de schuine wand door er een (helderwitte) kast van Ikea onder te plaatsen en verder schoof ik wat met de overige meubels tot ze naar mijn zin stonden. Uiteraard zijn er nog genoeg dingetjes die ik nog veranderen wil, maar dat geldt eigenlijk altijd en overal in ons huis, aangezien veranderen mijn hobby is!

(Deze give-away op Oh Marie! al gezien? Meedoen! Is leuk! :-D)

14 antwoorden
  1. jolanda
    jolanda zegt:

    Hah heerlijk ook weer, om blij van te worden en wat lief van je lief dat hij ’t verfwerk doet. Die van mij heeft er een broertje dood aan dus het verven is echt mijn taak. Maargoed, hij maakt echt van alles voor me en ik mag ook alles in huis dus das ook heel wat waard :-) Wat is de print gaaf hè, die in het Frankie magazine zat ;-)

    XX

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *