It’s a celebration!

I proudly present my new banner, with the new logo and a couple of other ’tweakings’ to this blog.
Fabulous, patient (the poor guy must have received more than a hundred e-mails from me) Casper Boot designed the logo and gave me great advice with the design of the banner. Such a helpful, kind guy,
an absolute delight to work with!
I’m so happy with the result!

Little kokeshi already put on her partyhat, so I guess it’s time for a little celebration! I give away one Hermione the Rhino with partyhat (like this one or this one or adjusted according to the winners wishes).
What you have to do?
Leave a comment to this post.
Write about your favourite party ever.
Share that fabulous moment in your life,
when life was perfect for that day/evening/night.
Why?

Because Hermione is a Party Girl and
party girls love to hear about parties!
Good luck!
I’ll pick a winner at the 26th of March (my favourite party: our wedding day)!

Daar is ie dan: mijn nieuwe banner mét mijn nieuwe logo en een paar andere kleine nieuwigheden aan het blog (zoals mijn bijdrage aan de Paaszelfmaakspecial van 101 Woonideeën!). Alle credits voor het logo gaan naar Casper Boot. Wat een prettige samenwerking: enorm hulpvaardig (na het logo kwam het idee voor een nieuwe banner, waar hij ook geweldig bij geholpen heeft), leuke ideeën, geduldig (ook niet onbelangrijk)…naja, kortom: ik ben er superblij mee!

Kokeshi had haar feestmuts al op vanmorgen, dus het is tijd voor een klein feestje.
Ik geef één Hermelien de Neushoorn weg (zoals deze, deze of in de kleuren die de winnaar mooi vindt).
Wat je moet doen?
Laat een reactie achter op dit bericht.

Beschrijf daarin jouw favoriete feestje, dat moment (dag, avond, nacht) waarop het leven
perfect was.
Waarom?
Omdat Hermelien van feestjes houdt
en er graag over hoort vertellen!
Veel succes!
Ik kies 26 maart een winnaar..de dag van mijn favoriete feestje: onze trouwdag!
(Alhoewel er nog veel meer feestjes zijn geweest die Perfect waren, wat een fijne gedachte is!)
34 antwoorden
  1. Allihoppa
    Allihoppa zegt:

    Mijn perfecte feestje… Gelukkig heb ik er meer en moet ik kiezen. Ik ga voor een verkleedfeest een jaar of 7 geleden. Het thema was filmkarakters. Ik was Mary uit There’s something about Mary. Ik heb de hele avond met een speelgoedhond rondgelopen, op een gegeven (lichtelijk aangeschoten)moment droeg ik ‘m zelfs op mijn hoofd. Waarop de huisbaas binnenkwam. Ik schrok. Maar hij zei: ‘Leuk feestje!’

    Beantwoorden
  2. Mireilleenco
    Mireilleenco zegt:

    Woehh…hij is gaaf de nieuwe banner.
    Casper is een schat hè?
    (en zo boordevol goede ideeën)

    Ik beschouw eigenlijk iedere dag in mijn hele leven als een feestje.
    Maar als ik dan toch moet kiezen dan is onze trouwdag wel een van de meest feestelijke dagen geweest.
    Een klein en intiem feestje op een prachtige dag in mei in een theehuis midden in het bos.

    Beantwoorden
  3. @sproetjes
    @sproetjes zegt:

    Toffe nieuwe look! Wij houden ook van een feestje. Het allermooiste feestje was de geboorte van onze dochter. Zo’n klein wondertje. Hermelien zou leuk passen op haar kamertje.

    Beantwoorden
  4. Knoopjes
    Knoopjes zegt:

    Gefeliciteerd met je mooie nieuwe banner!!! Super!
    Mijn mooiste feestje was toch wel onze mini-trouwerij vorig jaar, alles klopte onze meest dierbare familie & vrienden waren er, ambtenaar was lekker chaotisch, restaurant was lekker chill & we dronken wijn die we op onze eerste vakantie samen ook dronken! Mooie herinnering!
    xoxoxo

    Beantwoorden
  5. ladybug&co
    ladybug&co zegt:

    Ik doe heel graag mee met je give away, en het mooiste feestje vind ik wel lastig, want er zijn vele mooie momenten geweest. Morgen vieren we hier in huis ook weer feest, dan wordt ons minimeisje alweer 1 jaar, en dat doen we met taart en kadootjes en waarschijnlijk lekker buiten. Hermelien zou super staan op haar kamer.

    Succes met je Give Away
    Annemarie

    Beantwoorden
  6. Tante Tee
    Tante Tee zegt:

    Wat een geweldige nieuwe banner! Knappe man is die Casper toch! (ja dat kun je op meerder manieren interpeteren);-)
    Ik wil graag met je mee vieren en ik zou ook heel graag een neushoorn van je willen!
    Allen toen vond ik het toch wel heel erg moeilijk om mijn favoriete feestje te herinerren… ik heb niet zo veel feestjes…
    Mijn trouwdag was een heel leuk feestje, maar ik denk dat ik toch ga voor het kerstfeest van mijn middelbare school in een discotheek in de stad. 17 jaar oud en die middag werd ik begeerd door vele mannen (lees:jongens) ik had ze voor het uitzoeken, en dat was me nog nooit overkomen. Met een paar drankjes op voelde ik me de mooiste vrouw van de school in plaats van dat grijze muisje die ik in werkelijkheid was. Ik geloof niet dat ik me daarna nog ooit weer zo goed heb gevoeld als op die dag!

    Beantwoorden
  7. Doinja
    Doinja zegt:

    Wauw..! Hij is mooi… je nieuwe look!
    En uiteraard doe ik graag mee… Hermelien zou prachtig staan naast mijn prikbord!

    Mijn feestmoment: dat ik na al die jaren heimelijk verliefd te zijn geweest (beide getrouwd, dus heimelijk) op de man van mijn dromen eindelijk een echt kus van hem kreeg en bleek dat hij ook diepe, warme gevoelens voor mij bleek te hebben! Ondertussen zijn we alweer bijna negen jaar samen… maar als ik aan dat moment denk, dan krijg ik steeds maar weer zo’n kriebels in mijn buik!

    Beantwoorden
  8. marie
    marie zegt:

    Hééél mooi geworden!!
    En een neushoorn? Mijn lievelingsdier…oeps het moest gaan over m’n lievelingsfeestje…
    Ik werd vorig weeken 35. En deed voor de eerste keer een feestje sinds héééél lang.
    Ik voelde me goed omringt met de mensen om me heen die ik graag heb. Zelfs een vriendin kwam helemaal uit Nederland…Ik wist niet dat er zoveel mensen om me gaven om de moeite te doen om mee te komen feesten. Ik voel me op dit moment gelukkig. Ik heb alles wat ik wil en véél meer. Ik ben een optimist geworden. En geniet van elke dag.

    Beantwoorden
  9. Rivka
    Rivka zegt:

    Ja, ik weet ‘m al, mijn favoriete feestje! Afgelopen oktober was ik in het naseizoen met 3 vriendinnen op Ibiza, lekker in een klein afgelegen dorpje aan zee, prachtig. We zaten vlakbij een hippy-camping. Op een avond gingen we daarheen (omdat het ’s middags al een fijn hangplekje was, met goddelijke zelfgemaakte hapjes), ze hadden een terras op de rotsen, aan zee. Het was gezellig druk maar toch ook heel knus. Er was muziek, een caravan was omgetoverd tot cocktail bar, er hingen lampionnetjes tussen de bomen… Het was zo waanzinnig sfeervol, dat geloof je gewoon niet! Alsof we in een bacardi-reclame waren beland, of een videoclip, waanzinnig! Alles was perfect! De vrouwen droegen lange fladderige rokken en hadden hun haar nonchalant omhoog, kinderen liepen overal tussendoor, en iedereen was relaxed en mooi. We aten heerlijke hapjes en genoten van de caipirinhas… yummy! Het was zo gezellig en fijn, ik zal het niet snel vergeten. Het was een paradijs op aarde, echt perfect!

    Beantwoorden
  10. afke
    afke zegt:

    Je logo oogt fris en vrolijk, leuk!
    Mijn beste feestje ooit, eigenlijk ook mijn trouwdag. Het was op 25 juli 2007, een mooie zonnige dag. Een dag waar ik best lang naar uit had gekeken. Ik droeg mijn moeders trouwjurk (die had mijn zus wel iets veranderd) en we hadden als auto een oude landrover die we nu al niet meer hebben. Ook is het hele speciale dag voor mij omdat we als familie allemaal bij elkaar waren, ik heb fam. in het buitenland wonen.

    Ik kies de Rhino met groene feesthoedje, die zou zo in mijn huisje passen :)
    Groetjes afke

    Beantwoorden
  11. Hanneke
    Hanneke zegt:

    Heel mooi nieuw logo, fijne kleurtjes!

    En een van mijn favoriete feestjes was tijdens onze wereldreis, op een prachtig eilandje bij Vietnam, toen mijn lief en ik 5 jaar samen waren. Ik had er niet aan gedacht, maar hij wel. Hij had een hele grote mooie taart laten maken bij een Vietnamese bakker en dit was ons ontbijt. De taart was totaal niet lekker maar het was echt super lief. Dit soort kleine dingen kunnen echt zo fijn zijn :)

    Beantwoorden
  12. little big canada
    little big canada zegt:

    Uuuu :) Congratulations! Both header and new logo look great! I would participate in your give-away if I hadn´t already ordered Hermione ;) Too bad I couldn´t see her yet, as I asked you to send it to my parents´house in Austria… But in about one month I will get to know her when my parents will visit me in Canada ;) Greetings from Julia ;)

    Beantwoorden
  13. Dee Amanda Russel
    Dee Amanda Russel zegt:

    Mooie banner hoor! Gefeliciteerd! :)

    Mijn favoriete feestje ooit? Dat was natuurlijk mijn bruiloft! :) Het was geweldig weer, de lokatie was perfect, al onze vrienden en familie waren er, ’s avonds was er toffe band en buiten in het park keken de hertjes naar de discolichten. Iedereen had zo zijn best gedaan het voor ons geweldige dag te maken en ik trouwde met de liefde van mijn leven! *snik* Goeie herinneringen!

    Beantwoorden
  14. MiM
    MiM zegt:

    Wat een leuke banner! Leuk met die tape! Mijn favoriete feestje was ook mijn trouwdag. We zijn in stilte getrouwd met onze 6 beste vrienden en hebben thuis een heerlijk intiem feest gehouden. Goed gezelschap, lekker eten, goede wijn en een zelfgebakken trouwtaart. Heerlijk! Ik zou het precies zo over doen! Liefs MiM

    Beantwoorden
  15. Lillelykke.com
    Lillelykke.com zegt:

    Fijne feest herinneringen komen bij mij toch wel terecht bij mijn backpacker days in Bali. Lekker dansen, alcoholische ranja uit veldflessen drinken en de volgende dag katertje verwerken in de golven op het strand. Ultiem gevoel van vrijheid.
    Nu zo’n 10 jaar later is mijn Maas mijn mede feestganger. En de slingers hangen echt mooi als papa er ook bij is.
    Je weet wij feesten al met Hermelien. Als ik win gaat de nieuwe naar mijn zus in Australie. Ook een soort backpacken voor Hermelien ;-).

    Beantwoorden
  16. Bibi
    Bibi zegt:

    Mooi de nieuwe look!!! Ziet er super uit…
    Enne mijn mooiste feestje… ik moest meteen denken aan de verjaardagsfeestjes van mijn kids (zijn dus stiekem 2 feestjes)… elk jaar weer… zo gelukkig en blij ze zijn, volop genietend van alle aandacht en het moois om hen heen… dan ben ook ik erg gelukkig ^_^

    Beantwoorden
  17. Anki
    Anki zegt:

    Mooi! :)
    Mijn favoriete feestje was denk ik ons geregistreerd partnerschapsfeest, met nieuwjaar, 5 jaar geleden. Leuke mensen, fijne catering, helemaal goed. En de feestjes vroeger met Iris, inclusief flessen Stassen, echt heel fout, maar zó leuk! (haha) Tot morgen!

    Beantwoorden
  18. pieke
    pieke zegt:

    oh, voor het eerst op je blog en meteen een give away. het voelt een beetje brutaal, maar omdat de vraag zo leuk is doe ik toch graag mee..

    ik ben vlak voor kerst jarig en vier mijn feestjes dus meestal in de winter, maar de feestjes met de mooiste herinneringen waren allemaal in de zon.

    Toen ik 12,5 werd en mijn ouders een speurtocht voor de hele klas organiseerden met barbecue na.
    Mijn eindexamen feest achterin de (riante) tuin van een vriendin, waar we een cirkel plattrapten in het hoge gras, een barretje bouwden, met de discolampen de bomen kleurden en een bevriende dj in de openlucht draaide
    Mijn afstuderen, toen we na de diploma uitreiking de stad uit kanoden en pannenkoeken gingen eten in het bos
    En meer recent, de eerste verjaardag van mijn jongste tijdens onze sabbatical op een camping aan zee in Griekenland. Alleen wij vijven, al maanden weg, nog maanden te gaan. een dag waarop alles klopte en de tijd leek stil te staan.

    moeilijk kiezen, zeker nu ze zo op een rij staan. ik denk toch het eindexamenfeest, the talk of the town destijds. Dat heeft me zo’n boost gegeven.

    Beantwoorden
  19. Huis lief huis
    Huis lief huis zegt:

    Heel mooi nieuw logo en banner. Echt Planet Fur!
    Mijn ultieme feestje was afgelopen zomer. Ik was met manlief en zoon Sam in Curacao. We hadden een leuk klein studiootje gehuurd. Uitkijkend over zee, incl. hangmat en buiten-douche. Sam werd ie dag 14 jaar en hij dacht dat er geen feest zou zijn. Toen hij wakker werd hingen er door mij meegenomen slingers en ballonnen.Ik had bij de plaatselijke bakker,door een lief oud omaatje, een echt Curacaose verjaardagstaart laten maken. Caribbean blauwe kleur met spikkels en de cijfers 14. Terwijl we aan de koffie en taart zaten, zwom er een groep dolfijnen langs. Zoals wij zeiden tegen Sam: speciaal voor zijn verjaardag ingehuurd.
    Het was een heel mooi klein momentje met zijn drietjes….

    Beantwoorden
  20. Mars
    Mars zegt:

    Gefeliciteerd met je nieuwe banner en logo!! Ziet er heel mooi fris uit!

    En pfoei wat een vraag joh!
    Ik ben niet getrouwd, dus dat feest valt al af ;)
    Oh echt heel moeilijk! Allerlei feestje vliegen voorbij; een vage afterparty in Praag, een vaag feest in een kraakpand ergens in Groningen (zo vaag dat ik niet eens meer weet waar het ook alweer was haha)…ik heb echt megaveel leuke feesten gehad…en misschien moet het mooiste feest nog wel komen, wie weet! Een goede vriendin van mij gaat in augustus trouwen op Terschelling, denk dat dat ook een goed feest gaat worden…

    Nou, twijfelkont eerste klas kan weer niet kiezen….sorry! :)

    Beantwoorden
  21. anke
    anke zegt:

    goede banner!!
    Maar mijn favoriete feestje; ik weet niet eens meer hoe lang geleden het was, maar het was geloof ik mijn verjaardag en ik had een klein handjevol van mijn liefste vriendinnetjes op mijn kamer en we zaten heerlijk op de grond te kletsen en ineens voelde ik me zo gelukkig en dankbaar! Echt zo’n golfje blijheid dat altijd welkom is…

    Beantwoorden
  22. wijeisenijs
    wijeisenijs zegt:

    Mooi geworden hoor! En hoe onorgineel ook, ik kan er niet omheen, mijn mooiste feestje was toch echt mijn trouwdag. Met m’n mama als trouwambtenaar, op het strand, met de voetjes in het zand, mojitos om mee te proosten, bbq’s en vuurkorven aan, lekker dansen met al onze vrienden, echt een topfeest!

    Beantwoorden
  23. Stephanie
    Stephanie zegt:

    Wat een frisse vrolijk nieuwe banner! Mooi hoor! Dat is al dat werk meer dan waard geweest :)

    Mijn favoriete feestje was toen mijn broer trouwde met zijn Mexicaanse vriendin in Mexico-city. De ceremonie werd in het Spaans gehouden, waar de helft van de gasten geen woord van begreep, maar de super sfeer begreep iedereen! ’s Avond was er een feestje in hun appartement: simpel, maar heel gezellig! Heel veel gezellige en vrolijke mensen, liefde in de lucht, lekker eten en drinken, soms met handen en voeten praten en dan toch enorm in de lach schieten als je eindelijk de (in het Spaans/Engels vertelde) grap door had :) Heerlijk, ik krijg nu nog een grote glimlach om mijn mond als ik eraan terugdenk.

    Beantwoorden
  24. Liefgeval
    Liefgeval zegt:

    Het is echt geweldig geworden, wauw :D! Ik had pas een heel gezellig verjaardagsfeestje dat ik samen vierde met een vriendin. We vroegen iedereen als Episch duo te komen, en vervolgens kwam bijna iedereen verkleed als ons, hihi, best humor om te zien hoe je geïnterpreteerd wordt door anderen!

    Beantwoorden
  25. Miny
    Miny zegt:

    Ik doe graag mee aan je give away actie :) Ik vind je nieuwe logo en banner erg mooi. Jou blog is een inspiratie voor mijn eigen blog.

    Mijn favoriete feestje was bijna 5 jaar geleden toen mijn lief en ik gingen trouwen op het strand van Zandvoort. Het was die dag prachtig mooi weer en iedereen was relaxed. Het feest was helemaal perfect. Wat is er nou mooier dan met uitzicht op zee, met zand tussen je tenen en de wind in je haren, elkaar het jawoord te mogen geven….

    Beantwoorden
  26. Philly
    Philly zegt:

    Mooi geworden je nieuwe blog.
    En mijn favoriete feestje was mijn bruiloft. Het was zo’n mooie dag (in November) en alles was goed. Er waren fijne mensen en we hadden de dj een stapel cd’s gegeven, dus er was fijne muziek.We hebben gedanst en genoten. Het was echt ons feestje. En het allerbelangrijkste, mijn papa was er om mij naar het altaar te lopen (hij is een half jaartje later overleden helaas). Achteraf zijn die momenten met superdierbaar. En ik ben nog steeds heel erg blij met mijn man!!

    Beantwoorden
  27. Plutomeisje
    Plutomeisje zegt:

    Mooi nieuw logo!

    Hier geen trouwpartijen als beste feestje, als student moet ik nog niet aan zo’n dingen denken. Mijn beste feestje ooit was een Halloween-feestje een paar jaar terug, dat ik samen met een goede vriendin (op haar studio) organiseerde. Sowieso dikke fan van verkleedpartijen en ’t was super om te zien hoe iedereen zijn best had gedaan. De hapjes in Halloween-thema en een genoeg drank zorgden voor de rest. Ge weet dat het een goed feestje was, wanneer iedereen zittend in het midden van de kamer meedoet met “de marie louise” :)

    Beantwoorden
  28. hinke
    hinke zegt:

    oeh, nog een dag, bedankt voor de waarschuwing ;)

    de spontane feestjes zijn het leukst, een borrel wat een etentje wordt en daarna een lange avond en misschien lange nacht. de lekker-blijven-plakken feestjes heerlijk!

    Beantwoorden
  29. Crafty Mama
    Crafty Mama zegt:

    Oh ik doe toch nog mee!! Ik vind je creaties geweldig en was helaas te laat met aanmelden voor je workshop…
    Ik heb jarenlang mijn verjaardag gevierd met verkleedthema alhoewel we allemaal al ruim in de 20 waren. Hippies met hoogwaterbroeken, de jaren 60 was een geliefd tijdperk en ja ook Elvis werd regelmatig gesignaleerd. En als hippe 20-er wilde eigenlijk niemand naar zulke feestjes, maar mijn verjaardag was voor een hoop mensen (gelukkig) een uitzondering. Het hielp ook wel dat ik midden in de zomer jarig ben en altijd mijn feestjes in het Rotterdamse park hield met meerder bbq’tjes… maar ach, we zijn ouder geworden en verhuisd naar een burgerlijk dorp zonder feestpark, maar ik denk er nog vaak aan terug! En… gelukkig hebben we de foto’s nog!
    Fijne zondag!

    Beantwoorden
  30. Fenne
    Fenne zegt:

    Wat een tof blog heb je toch! Ik ken het via dat van Anki en nu zag ik je ook in de 101 Woonideeen. Gaaf hoor! Mijn favoriete feestje was een surpriseparty die ik ooit organiseerde voor mijn beste vriendin. Ik kende haar pas een paar maanden maar het voelde zo goed en ik nodigde al haar vrienden uit waarvan veel mensen ik zelf nog niet kende. Ze verwachtte het echt helemaal niet en ze was zo dankbaar! We dansten op de Black Eyed Peas, ik weet het nog goed, en het was zondagavond en het werd later en later.. en op maandag moesten we gewoon werken maar dat maakte geen bal uit! Soms heb je die momenten dat het allemaal niets uitmaakt en je je kunt laten meezuigen door het moment. Dat was toen!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *