I love doodle!

I’ve been eying up Lim Heng Swee’s shop I love doodle for ages and was finally able to choose one of his supercool designs for our home. This print is both funny and smart and I love the Japanese inspired waves in the fish that are also it’s scales. According to my Love I’ve suffered a serious attack of koop the last couple of weeks, so I will annoy you with more beautiful goodies in the next posts! :-)

De winkel van Lim Heng Swee’s shop, I love doodle, is gevuld met geweldig mooie printen en ik heb, na lang klikken, twijfelen, wachten en nog eens kijken, dan ook deze print gekocht. Ik vind de afbeelding grappig en slim en ik ben gek op de Japans-achtige golfjes die meteen de schubben van de vis zijn. Ik heb een vreselijke aanval van koop gehad de afgelopen weken (volgens mijn Lief), dus in de volgende posts zullen er nog wat meer Mooie Aankopen volgen! ;-)

7 antwoorden
  1. Pim
    Pim zegt:

    Ik kreeg niet voor niks afgelopen week een nieuwe creditcard van de bank. We (lees: JIJ) zijn grootverbruikers waardoor de vorige kaart gesmolten/versleten was…
    (maar stiekem vind ik de prent ook wel erg leuk)

    Beantwoorden
  2. wijeisenijs
    wijeisenijs zegt:

    He, dat is grappig. Ik lees je post, denk “waar heeft ze die print nu weer vandaan, zo mooi”, dus klik op de link naar de Etsy shop en zie daar de “He mister blue sky” print, waar ik een t-shirt van heb (via threatless). Ligt al jaren in de kast met het plan om er iets aan te vernaaien, de print is super maar het halsje wat smal.. Ik wist helemaal niet dat ze ook prints verkocht. weer wat geleerd. :)

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *